Mijn huisdier

 

Even voorstellen

 

Dit is Jaimy, stamboomnaam Jolly Junior v.h. Aambeeld. Jaimy is op 23 april 2017 geboren in Biezenmortel en komt uit een nest van 5 reutjes en 3 teefjes met als mama Emma, Dutch Diva Denise v.h. Aambeeld en papa Fedor, Golden Supreme Eternal Flame. Erg knappe ouders vinden wij.

Toen we  op 5 weken oude leeftijd mochten kiezen welke pup wij graag wilden hebben was dat niet zo moeilijk. Jaimy heeft ons uitgekozen:) Hij was de pup die telkens weer naar ons toekwam. Reutje paars werd vanaf toen Jaimy.  Op 16 juni mocht hij dan eindelijk mee naar huis. Hij heeft heel de weg van meer dan 1,5 uur rijden liggen slapen in de auto. We hebben hem alleen de 1e nacht even gehoord maar hij was toen al snel weer stil. Jaimy  zijn stamboomnaam Jolly past precies bij hem want vrolijk is hij zeker! Alleen de uitdrukking op zijn kop straalt één en al vrolijkheid uit. Hij zit vol energie en is altijd in voor een spelletje.

De pup test op pupcursus heeft hij ook erg goed gedaan, bijna alleen maar Zeer Goed als resultaat. Wij zijn natuurlijk super trots op hem. Nu is het winterstop en in februari starten we weer voor het A-diploma. Het lopen aan de riem gaat ook een stuk beter en het baasje neemt hem in de vroege ochtend meestal los mee in de buurt. Hij luistert dan al aardig goed. Verder zijn we regelmatig aan het Veerse Meer te vinden om lekker te wandelen. Jaimy is een echte golden, vind modder en water geweldig waar wij altijd erg om moeten lachen. Bovendien is het een echte knuffelbeer, vind het heerlijk om op schoot te zitten en dat nu hij zo'n 30 kg weegt :) Kortom wij zijn super blij met deze kanjer!

Nu is het september en heeft Jaimy ook zijn A diploma gehaald. Wat een knappe hond is het toch. Jaimy is uitgegroeid tot een hele mooie flinke jongen. Hij loopt al heel veel los omdat hij al erg goed luistert en is erg geliefd hier in de buurt. Het is dan ook nog steeds een lieve knuffelbeer. Hij gaat nog altijd graag mee naar het bos en Veerse Meer. Tegenwoordig vind hij het ook erg leuk om na het zwemmen in de grond te rollen om dan lekker zwart te worden. Iets wat onze Luca ook altijd deed. Daarom hebben we dit gebaar een naam gegeven en roepen we als hij het weer doet "Hij doet de Luca!" 

Onlangs is zijn broertje geboren die over ongeveer 5 weken bij ons komt wonen, erg leuk weer allemaal. We zullen regelmatig weer nieuwe foto's plaatsen.


Jaimy 20 maanden oud


  • emma Dutch Diva van 't Aambeeld
    emma Dutch Diva van 't Aambeeld
  • Fedor Golden Supreme Eternal Flame
    Fedor Golden Supreme Eternal Flame


Links mama Emma en rechts papa Fedor


                           


 
 
 
 

How Many People Visit