Goudenvrienden
 
Onze Goldenretrievers

Onze FlynnDit is Flynn, Midsummer Morris van 't Aambeeld, geboren op dinsdag 21 Augustus 2018.  Zelfde mama als Jaimy, Emma "Dutch Diva Denise van 't Aambeeld" en andere papa, Cooper "Sequins Separator". 5 reutjes en 6 teefjes. Flynn is een hele lieve enthousiaste hond die altijd bezig is, je ziet hem zelden niets doen. Hij vind het heerlijk om buiten grote wandelingen te maken en een nat pak te halen. Met Jaimy spelen doet hij ook erg graag en de mannen dollen wat af samen. Ook is hij  flink aan het trainen met de baas en dat gaat erg goed, Flynn pakt alles heel snel op en gaat graag naar de cursus. We zijn nu gestart met behendigheid omdat hij de 2 kennismakingslessen bij de vereniging geweldig vond.  Hij is nu volgroeid en mag ook springen over de toestellen.  Op dit moment heeft Flynn 3 lessen in de week. Hij volgt nu de cursus gevorderd, behendigheid en de combi met het baasje waar ze samen erg van genieten.
5 november 2020Flynn mei 2020 


Reünie van het nest van Flynn op 31-08-2019.  
Op maandagavond 8 april 2019 hebben Flynn en het baasje meegedaan aan een proefles behendigheid bij Honden Vrienden Zeeland. Flynn is nog te jong om hier wekelijks aan deel te nemen maar de vereniging organiseert dit af en toe om te kijken of de hond dit leuk vind om te doen. Jaimy vind het ook geweldig om te doen en heeft nu elke week al een les behendigheid. Dit keer was Flynn dan eindelijk aan de beurt. En wat heeft hij genoten! De tunnel vond hij nog wat spannend maar is er uiteindelijk toch doorgegaan. Nu eerst uitgroeien tot volwassen hond en zijn basis diploma's halen voor hij echt mag meedoen. Voorlopig houden we het bij 2x in het jaar een proefles :)

 

 

Flynn in actie, 7 mnd oud


Flynn 5,5 maand oud


Flynn 4,5 maand oud


Voor het eerst in de auto met Jaimy naar het Veerse Meer. Je vind het maar vreemd dat Jaimy het water in gaat. Ook nog wat foto's van je 1ste pup cursus. Je leek het erg leuk te vinden en had al heel veel aandacht voor het baasje. Je grote (half) broer Jaimy gaat natuurlijk ook mee, die heeft nu "schoolvakantie" maar mag half december ook weer beginnen met cursus gevorderden en behendigheid.

Voor de 2e keer naar de dierenarts voor je voorlopig laatste enting. Je weegt nu met 12,5 week 9,7 kg. De dierenarts ziet aan je flinke poten dat ook jij weer een grote jongen gaat worden.


Mama Emma, Dutch Diva Denise van het Aambeeld en papa Cooper, Sequins Separator

Voor de 1ste keer naar zijn dierenarts. Hij is nu 9,5 week oud en weegt 7,3 kg. Grote broer Jaimy gaat natuurlijk ook mee maar Flynn is niet erg onder de indruk van al het nieuwe. De dierenarts keurt hem helemaal gezond.


 


Samen met grote broer Jaimy en heerlijk aan het slapen van alle nieuwe indrukken.

 Op vrijdag 12 oktober mogen we je om 9.00 ophalen en ontmoet je voor het eerst je halfbroer Jaimy. En het gaat al direct goed tussen jullie, we kunnen je zelf op zijn rug zetten zonder gemopper. Jaimy is dan ook een super lieve hond, kijk maar naar dat trotse hoofd van hem met zijn nieuwe broertje op zijn rug.