Goudenvrienden
 
Onze Goldenretrievers

Fotoalbum

Korte vakantie december 2020

5 november 2020

september 2020


mei 2020


Westkapelle maart 2020
Jaimy en Flynn samen met één speeltje aan de wandel 22-01-2020

 

Vakantie Oktober 2019

 

 

Vakantie op de Veluwe. Voor Flynn de 1ste keer op vakantie maar wat ging het goed! Jaimy en Flynn hebben zich heerlijk uitgeleefd op de Ginkelse heide en de zandverstuiving in Otterlo. Maart 2019

 

Genieten van het mooie weer en Flynn voor de 1ste keer echt ver het water in. 20-02-2019

Super mooi weer en dat voor begin februari, dat levert deze mooie plaatjes van Jaimy en Flynn op. Samen genieten van de wandeling.Jaimy en Flynn aan het oefenen met de dummy. Voor Jaimy de 1ste keer met een dummy met konijnenvel en voor Flynn de aller eerste keer dat hij met een dummy werkt. En wat knap! Ze brengen beide de dummy weer keurig terug.

 Nu Flynn al zijn entingen heeft gehad gaat hij al heel wat vaker samen met Jaimy op pad. Alleen nog niet naar het strand, dat is nog wat slecht voor zijn gewrichten en geen hele lange wandelingen. Jaimy vind het altijd heerlijk op het strand, lekker rennen, andere honden ontmoeten en af en toe een nat pak halen. Het is toch elke keer weer genieten van onze jongens, zo leuk om te zien hoe dol ze al zijn op elkaar.

Proefles behendigheid Jaimy op maandag 8 oktober 2018. Hij vond het geweldig!


 

Op 28 april, net na zijn 1e verjaardag, is Jaimy voor het eerst mee naar Oostenrijk geweest naar het plaatsje Fusch. Ruim 1000 km in de auto maar wat heeft hij het goed gedaan. Bleef netjes bij ons vakantiehuis helemaal los. We zijn o.a samen naar Krimml geweest naar de grootste waterval van Europa, hebben veel wandelingen gemaakt en verschillende dieren van dichtbij ontmoet. Het was een heerlijke vakantie samen!

 

Jaimy februari 2018